De Koffer van Kaat

Hoe waardevol is het wanneer je als deelnemer van KAAT taal kan geven aan wat je bezig houdt? Dat je begrepen wordt door de ander? Dat het voor jezelf duidelijk wordt wat er met je gebeurd in je hoofd en in je lijf? ………..en dan is er Yvonne, Mangooz!

Voor De Koffer van KAAT is Yvonne een enorme aanwinst. Niet alleen voor de deelnemers van KAAT. Ook voor alle teamleden en samenwerkingspartners van KAAT.

Samen met de deelnemers geeft Yvonne via de taal van kleur en tekeningen, betekenis en woorden aan dat wat hen bezighoudt. Door deze vertaalslag ontstaat de ruimte om jezelf te begrijpen en het begrepen worden door een ander. In de stappen van persoonlijke groei zeer waardevol wat ons betreft bij KAAT.

De teamleden van KAAT worden, door Yvonne, meegenomen in het eigen worden van de betekenis van de taal van kleur en tekeningen. Met elkaar de taal van kleur en tekeningen verstaan en deze inzetten om de deelnemers van KAAT te laten voelen wie zij echt zijn, voorbij aan beperkingen.

De taal van kleur en Yvonne zijn niet meer weg te denken bij KAAT. Super blij met haar expertise en de waarde die het brengt en geeft aan KAAT.