Welke stap kun jij vandaag zetten om de leukste versie van jezelf te zijn?

Een pittige vraag als de hoop op dat waar jij zo naar verlangt, zwanger worden, (weer) teniet wordt gedaan. Als het leven even niet meewerkt

‘Moet ik dan gelukkig worden en zijn met het leven zoals het nu is?’ Heb ik mijn grootste verlangen dan compleet los te laten? Aan de kant te schuiven en in de ijskast te zetten?

Je moet helemaal niks!

Maar… als jij voelt dat er meer is dan dit frustrerende en verdrietige gevoel, deze staat van zijn. Dan ben je het aan jezelf verplicht om dat stuk, dat gevoel, aan te kijken. Door het te onderzoeken en er ruimte aan te geven. 

Want waarom zou jij jezelf tekort doen? Met minder genoegen nemen? Ook jij verdient het om te genieten en de leukste versie van jezelf te zijn.

Dat wil niet zeggen dat jij compleet voorbij hebt te gaan aan die gevoelens van twijfel, onzekerheid en onmacht. Het hebt te negeren. Integendeel. Verzet je er niet langer tegen. Zet die stap en ervaar dat wat zo veel pijn doet. Wees ermee.

Ik gun het jou om voorbij dat gevoel van twijfel, verdriet en zo veel meer te gaan. Omdat het ervaren van zowel de pijn als het verlangen jou een manier geeft taal te vinden voor dat wat zo graag gehoord en gezien wil worden.

Kleur en creativiteit is zo’n taal. Ze brengen jou in beweging en helpen je om op een andere wijze naar dezelfde situatie te kijken. 

Het werken met je handen nodigt jou namelijk uit om: 

  • voorbij te gaan aan je hoofd;
  • direct contact te maken met jouw hart;
  • met hetgeen dat gehoord en gezien wil en mag worden door jou. 

Het spelen met kleur en creativiteit brengt jou:

  • rust;
  • ruimte;
  • tijd voor jezelf en 
  • vrijheid om weer te genieten (van dat wat er wel is).

Voel jij dat er meer is en wil jij taal geven aan dat wat gehoord en gezien wil worden? Wil jij (weer) weten hoe het is om te spelen? Ik nodig je uit om dit via kleur en creativiteit te onderzoeken. Jouw gevoel te transformeren met jouw creaties en nieuwe ruimte te creëren voor jouw verlangen(s).

Wil je dit samen onderzoeken? Voel je welkom contact op te nemen voor meer informatie over het 1:1 traject met mij.

Liefs Yvonne